Agnellväder

Idag ligger molnen regntunga över Laholmsslätten. Färgskalan ute är enhetlig: allt är grått. Det är som en grå filt över landskapet. Vanliga landmärken som Ysby kyrktorn och Hallandsås kan bara skymtas med god fantasi.

Det är lätt att den grå filten även lägger sig över själen. Då har jag ett mantra att rabbla:  Agnellväder. Halmstadkonstnären Olle Agnell är en mästare att återge det gråa landskapet. Och när jag ser hans bilder på näthinnan ger den konstnärliga dimensionen ett försonande skimmer över det gråa. Det är ju vackert. Titta gärna själva på denna sajt. Där finns också mycket annat att njuta av.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s