Mer Johnny Cash

Jag har en liten svart anteckningsbok från tidigt 70-tal. Köpte den som tonåring för att skriva in dikter som kändes viktiga för mig. Den står i poesihyllan i vårt hemmabibliotek och ibland bläddrar jag och minns. Kommer bloggar och hemsidor bli lika beständiga? Tveksamt tänker jag och bestämmer mig för att förse mina barn med svarta anteckningsböcker och pennor med beständigt bläck som julklappar.

Tillbaks till min lilla svarta skattkammare. Vid genombläddringen idag kom jag till en dikt eller sångstrof  inskriven i februari 1976 och där författaren är Johnny Cash. Tillåt mig citera orden som betydde mycket för mig som 18-åring och som 30-år senare står sig gott:

But I changed my mind
I changed a lot of things
A lot of things changed me
I am always changing, always
will be changing.
I´m growing, building, expanding.
I´m still being born
You haven´t seen the
complete me yet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s