Betapet

Sitter med ont knä och tycker synd om mig själv. Spricka i ledkapseln orsakad av  att jag halkat på en isfläck i går. Hade precis blivit bra från halkolyckan i trettondagshelgen när det var dags igen. Men den är gången fick jag inte enbart sympati från den jourhavande läkaren. -För dåligt tränade knä sa hon bistert. Fast på danska. Sätt igång och lyft tyngder. Börja genast med det friska knäet och  lyft åtminstone en frottéhandduk upp och ner med det skadade. Så här sitter jag med en sandsäck och ett badlakan och lyfter och lyfter samtidigt som jag försöker göra något annat. Blogga t ex. Eller spela Betapet på nätet. Har ni inte gjort det rekommenderar jag http://www.betapet.se varmt. Som klassiskt Alfapet fast med tillgång till motspelare hela tiden. Ser ni ”asger” inloggad så kan ni ta ett parti med mig.

1 tanke på “Betapet

  1. Hej!JAHAJA!….det där knäet.Och…NÄE!…”sympati” ingår inte i läkarutbildningen.
    Själv gick jag till min stora förvåning (närapå) ner i spagat pga en isfläck i söndags.
    Har provat Betapet men är för långsam….frustrerande. /Märit

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s