Saltå Kvarn

Alla företags våta dröm är att ha ett starkt positivt varumärke som sätter fart och håller liv i tillväxten. Svårt och mödosamt att lyckas med, och sedan oerhört lätt att förlora om man inte lever upp till förväntningarna. Tänk bara på Tiger Woods som var ett vandrande varumärke och hur företagen som hade reklamkontrakt med honom reagerade.

Idag städar jag skafferiet vilket är välbehövligt. Inte världens roligaste syssla, men det finns inbyggda belöningar. Hittade en chokladbit nyss. Och några cashewnötter i en påse. När jag sorterar in torrvarorna igen gläds jag åt de fina förpackningarna från Saltå Kvarn.

Vacker förpackning, kravmärkt innehåll, företag med engagemang och samhällsansvar….Listan kan göras lång på varför jag köper produkter som är bra mycket dyrare än alternativet.

Och så är Saltå kvarn den enda produkthemsida jag regelbundet läser. Deras VD har till och med en egen blogg. Och den är riktigt välskriven. Följ den gärna. Den ger dels intressanta vinklingar på livsmedelsdebatten, dels god inblick i företaget.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s