Gifta män

För många år sedan läste jag i Laholms Tidning en enkät där man gått ut på stan och frågat ett antal personer var de föredrog att handla i närbutiken eller åka till en stormarknad. En äldre man svarade ”jag handlar aldrig för jag är gift”. Vi har skrattat mycket åt detta och länge fanns urklippet uppsatt på kylskåpsdörren.
Idag när jag satt på tåget mellan Alvesta och Kalmar hör jag en man längre fram i kupén citera just detta enkätsvar för sin kollega. ”Man skulle kanske bo i Laholm” var kollegans kommentar. Vilket genomslag för Laholms Tidning och tänk vilket avtryck den lyckligt (?) gifte laholmaren tycks ha gjort i samhällsdebatten! Inte riktigt i klass med Anna Anka men ändå.
Själv har jag inte helghandlat idag för jag är lyckligt gift och maken handlade på väg hem från jobbet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s