Verka mindre, vara mer

-”Verka mindre, vara mer” sa biskop Caroline Krook i en DN-intervju idag på frågan om vad hon skulle göra som pensionär.  Ett användbart mantra. Jag följer det idag. Maken verkar mer och bär ved, klipper gräs och buskar och annat som nyblivna trädgårdsägare bör göra. Själv känner jag, trots att arbetsveckan varit spännande och rolig , att jag är rätt utarbetad.  Löser DN:s lördagskryss, lyssnar på Spanarna i P1,tar en tupplur i solstolen och skördar lite gräslök (där dök syster duktig upp).

Men nu måste jag verka lite och få till lite lunch.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s