Den ofrivilliga resebyråtjänstemannen

När jag var liten ville jag bli elektriker. Eller konduktör med fin uniform och tång att klippa biljetter med. Men aldrig tänkte jag tanken att bli resebyråtjänsteman. Men nu är jag det -på min stackars korta fritid. Bokar dotterns färjebiljetter för hon är inte gammal nog för eget visakort. Bokar mina tjänsteresor för det sparar pengar åt firman samt letar billiga biljetter och boende för mina privata resor.

Trött på att göra proffsens jobb amatörmässigt och på undermåliga web-siter där man med jämna mellanrum kastas ut eller får börja om. Satt under halva Antikrundan och försökte komma överens med SJ;s bokningssystem.Värst är annars när man ska boka billig resa under förutsättning att man hittar billigt boende. Det kräver verkligen simultankapacitet.

Kan man få sin personliga resebyråtjänsteman som hushållsnära tjänst står jag först i kön!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s