Soon AFK

Ska bara skriva inlägget klart. Den kryptiska förkortningen i rubriken står för ”away from keyboard”. Stolt över mina nyvunna kunskaper (inhämtade från svenskans referat av Pirat-rättegången) måste jag därför försöka använda dem så mycket som möjligt. Får se om jag kan få in dem på något naturligt sätt vid morgonmötet på jobbet i morgon Förutom AFK kan jag nu också använda synonymen:

IRL = in real life.

Kul? Rätt så, men inte riktigt ROFL.

ROFL= Rolling on floor laughing

Vill ni uppnå det tillståndet så läs mitt inlägg från den 10 februari.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s