Grattis Bang på 100-årsdagen

Det är roligt att Barbro Alving uppmärksammas igen. Det är ett spännande stycke 1900-talshistoria och livsöde som vi blir påminda om i samband med 100-årsdagen av hennes födelse. Jag har tidigare skrivit om Bang i samband med att dottern Ruffa Alving fyllde 70 år och nu har jag i julhelgen sett Maj Wechselmanns film om hennes liv. Nu såg jag i DN i veckan att Ruffa Alving sammanställt en bok med Barbro Alvings mer personliga texter och hittills opublicerade brev. Jag ser verkligen fram emot att läsa ”Bang om Bang” .

 

1 tanke på “Grattis Bang på 100-årsdagen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s