Grattis Tintin

Grattis Tintin på din 80-års dag. Tänk att du är så gammal fast du ser så pojkaktig ut. Kommer aldrig glömma min stora läsupplevelse för 40 år sedan när jag på en tråkig släktmiddag hittade ”Ottokars spira” i värdfamiljens bokhylls. Har alltid velat åka till Syldavien sedan dess. Detta spännande kungarike i östra Europa vid floden Vladir! Tyvärr föga känt, som det står i boken, men som vida överträffar andra länder i fråga om sevärdheter.

Får nog nöja mig med att åka dit från läsfåtöljen med Tintin som sällskap. Vill du också fira Tintins födelsedag rekommenderar jag ett besök på sighten /www.sallander.nu/tintin/ eller läs Aftonbladets artikel  om födelsebarnet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s