För sent

Alltid hinner någon annan före! Hade en strålande idé för några år sedan då jag blev djupt fascinerad av Sten Selander. ”Man borde skriva en bok om mannen som mitt i livet sadlade om och gick från humanism till naturvetenskap”. Men Martin Kylhammar hann före och skrev 1990 ”Den okände Sten Selander. En borgerlig intellektuell”.

Olle Thörnvall har i ”På och utanför kartan” (2006)  skrivit om bortglömda författare. Det tänkte ju jag göra!

Och varför blev jag inte först med idén att skriva om småländska kaféer? Trots omfattande research i flera år kom jag inte till skott utan Thorsten Jansson hann före med ”Café Småland” (2008).

Men nästa idé kommer jag vara först med. Vänta så får ni läsa om…..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s