Klassiskt föredrag

Blygsamma 25 kronor i entré, femtio föräntansfulla åhörare i en trång sal och längs fram kvällens föredragshållare. Det är så härligt enkelt; mänskligt möte och en intressant berättelse. Sådana kvällar finns kvar i minnet lång tid framöver.

kvällens föredrag hade titeln ”Med trasiga fötter mot ett helt hjärta” och Nina Granbom lät oss dela sin pilgrimsvandring längs El Camino de Santiago i Norra Spanien. En enkel avskalad berättelse illustrerad med foton från vandringen.

När vi går hem efter föredraget faniserar vi om att också pilgrimsvandra. Det är härligt att drömma och fantisera. Kanske tar drömmarna en dag form till mål och planer. Om inte – det var i alla fall en härlig kväll. Nu ska jag öppna den nyköpta boken av Nina Granbom och i tankarna vandra ut på stigarna mot katedralen i Santiago de Compostela.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s