Kalle har fått ny ägare

Det första numret av Svenska Kalle Anka som jag skrev om häromdagen är nu sålt. Slutpriset blev svindlande 105 600 kronor. Samtidigt auktionerades första numret av svenska Fantomen ut. Den betingade ett pris på 16 600. Mer rimligt för mig. Men jag satsar på att mina egna dyrgripar som Fantomens Bröllopsnummer och Få-barn-nummer stiger i värde. dock får erkännas att skicket är ganska uselt. Tidningarna är lästa! Varför köpte jag inte två ex och la det ena i bankfacket?

Mer om auktionen kan du läsa här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s