Ej förskjuten

I april skrev jag om vänsterhänthet och hur jag efter att ha läst Niklas Schiölers essäsamling ”Avig eller rätt” plötsligt såg min kuriosa i personligheten med helt nya ögon.

Med tanke på religionernas aktiva roll i att förskjuta vänsterhänthet kunde jag inte låta bli att lyssna av Svenska Kyrkans inställning. Där verkade minnet vara kort för där tycks det idag vara en icke-fråga.

Sålunda kan jag obekymrat fortsätta knattra ner sådana här kvasidjupsinnigheter med vänster pekfinger. I nästa inlägg ska jag avslöja vad Niklas Schiöler åt på sin födelsedag. Tala om obegripliga och halsbrytande ämneskast. Men det är kanske typiskt för en vänsterhänt?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s