Have a nice day

Jag har varit i England över helgen. Känner mig fortfarande glad av all vänlighet jag mötte. Och då tänker jag inte bara på mina fantastiska vänner jag mötte utan också på alla butiksbiträden, servitriser, museianställda som överröste oss med alla dessa fina uttryck som ”have a nice day, love”, ”Thank you so much, dear”, ”Lovely”, ”I am so sorry”. Och alla la känsla bakom orden!

Nu är jag tillbaka i Sverige och har just handlat. Knappt tack eller ögonkontakt.

England: jag längtar tillbaks!

1 tanke på “Have a nice day

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s