En Dagens Nyheter full med hopp och inspiration

Vilken inspiration jag fick i morse när jag satte mig med en kopp te och med Dagens Nyheter i vardagsrummet. Från radion hördes ”På minuten” som är en av belöningarna för att man orkat ur sängen före klockan 9. Inspirationen? Jo, hela sidan 5 i DN var en annons från WWF (Världsnaturfonden, www.wwf.se) om deras strategi för att få fram modern och klimatsmart teknik för bidra till att lösa våra klimatproblem. Äntligen en aktör som konkret och tydligt visar hur industri, politik och ideella miljöorganisationer gemensamt skulle kunna både bidra till bättre klimat och skapa möjligheter för svensk industri.

Efter att själv arbetat i 8 år i miljöteknikbranschen gläds jag åt tydligheten och det konkreta angreppssättet. Lycka till med arbetet och i mitt arbete  ska jag göra mitt bästa för att bidra.

Sedan läste jag vidare i DN och fick läsa om en dag med Signhild Arnegård Hansen, företagaren och sexbarnsmamman som är Svenskt Näringslivs ordförande. Mer reportage om kvinnliga förebilder tack!

Till sist läste jag i kulturbilagan om en ny Tidskrift,”Filter”, som höjdes till skyarna och som fick mig att associera till VI-tidningen när den var som bäst. Skall strax ta en promenad till Pressbyran och se om den finns att köpa där.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s