Tack Patricia!

I min bokhylla finns en särskild plats för böcker som betyder mycket och som innehåller mycket ”livskunskap”. Här finns vid sidan av Owe Wikström (Ikonen i fickan m fl) och Tomas Sjödin (Eftervärme m fl) samtliga böcker av Patricia Tudor-Sandahl.

I förra veckan kom hennes senaste (för jag hoppas att det inte är den sista trots viss antydningar om detta) bok, I tacksamhetens tecken. Precis som de tidigare böckerna är det en läsupplevelse som, lite banalt kan sägas, får mig att utvecklas som människa.  ”Det finns tusen skäl att vara tacksam” skriver hon i inledningen. Ett skäl för mig är att ha fått ta del av hennes klokskap. Tack Patricia. Ni som inte läst hennes böcker tidigare har mycket att se fram emot.

1 tanke på “Tack Patricia!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s