Det började med en grav

Äntligen är den färdig. Projektet går nu in i en ny spännande fas. Det är dags att berätta om boken.

Det är en lång resa som nu är över. Det började med att jag hittade Landsarkivets intervju med min mormorsmor Fredrikke där hon berättade att hon ärvt en gravplats. Det kan ni läsa mer om på sidan Bromölla.

Det har varit en lång skrivprocess där jag fått krypa i källaren på Skrufs glasbruk för att se den enda av Hermansenugnarna från Bromölla som finns kvar uppe i Glasriket, leta efter lertaget på Ivön, vandra på markerna runt Ingelstads herrgård och fått många andra fina upplevelser. Inte minst har jag mött många trevliga människor längs vägen till boken.

Men nu är som sagt boken klar och det muntliga berättandet får ta vid.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s