Välkomna till Capellagården i helgen

Nu är det dags igen för Skördefest på Öland. Ett fantastiskt arrangemang som jag skrev lite om i fjol. Den texten hittar du med den här länken.

Kommer du till Öland i helgen så sväng söderut efter bron til Vickleby och besök Capellagården:

Capella på skördefesten!
Under skördefesten 1-3 oktober är du välkommen att vandra runt och uppleva trädgården och den säregna miljö som finns här. Under konstnatten (fre) är temat eld, mat och musik. Du kommer också att kunna se nyproducerad film om Capellagården. I ateljén har vi utställningen ”Second Hand”. I trädgårdsbutiken finner du massor av kryddvinägrar, oljor, kryddblandningar, litteratur och verktyg… kom och upptäck! Under lördagen och söndagen är du också välkommen att besöka skolans verkstäder. Vi har då Öppet hus med program. Öppettider under Konstnatten: butik 13-02, utställning & servering 17-02. Öppettider under lördag och söndag: 10-17. Varmt välkommen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s