Mrs Elsewhere

I går var jag bortbjuden till goda vänner och vi satt och pratade om en artikel i Söndagens DN: ”IT-stress tar över ditt liv”. Precis när vi förfasade oss som värst ringde min jobbtelefon i fickan och plötsligt var jag en Mrs Elsewhere som stod i ett hörn i köket och diskuterade företagsproblem. Kom tillbaka till bordet och kall mat efter 10 minuter. Mentalt var jag långt borta och tror inte ens jag bad om ursäkt. Läser värdparet eller de andra gästerna detta så framför jag härmed min ursäkt. Mrs Elsewhere hör inte hemma i sällskapslivet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s