De goda samtalen

Byta ett ord eller två
gjorde det lätt att gå.
Alla människors möte
borde vara så.

(Hjalmar Gullberg,
”Att övervinna världen”)

Nu har jag precis kommit hem från bilutställningen Nostalgia i Ronneby. Ni som läst mina inlägg de senaste dagarna vet vilken ruelse och ångest jag haft se senaste dagarna kring min bils skick! Skulle den duga? Vad ska folk säga? Sådana dumheter. Tänk att jag under bilens vinterförvaring glömt att en av anledningarna till att jag äger en Citroen 2CV är att få del av fina upplevelser, inte att skapa ytterligare prestationshets.

Dagen idag blev just en fin upplevelse. Bilen duger utmärkt som den är. Kvalar in i gruppen bruksbilar där upplevelser och goda samtal prioriteras. Hjalmar Gullbergs dikt ovan illustrerar fint hur dagen var.

Dessutom har jag fått tre erbjudanden om att få köpa billiga, begagnade motorhuvar. En dessutom i rätt färg. Vidare har jag köpt ytterligare en verkstadshandbok. Får bli läsning under långa mörka höstkvällar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s