Och livet skrev

Hittade Elise Ottesen Jensens memoarer på en loppis på Öland igår (5 kronor). ”Och livet skrev” hette den och utgivningsåret var 1965.Jag har läst den för många år sedan, men den är väl värd en omläsning. Drog mig också till minnes att jag hört en radiointervju för inte så länge sedan. Följ länken nedan till en denna fantastiska intervju med grundaren av RFSU. Och leta gärna i bibliotekets arkiv eller på antikvariat efter memoarerna. De är värda att läsas.

http://sverigesradio.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s