I konstnärens ateljé

Var på en improviserad Ölandsutflykt idag och upptäckte att gruppen Åkerbo-konstnärerna på norra Öland hade öppet hus. Ann-Marie Utvik i Byxelkrok lärde oss mycket om olika grafiska tekniker. Ett härligt besök. Anna Larsson i Sandvik visade fantastiska glasalster i en sjöbod vid havet. Men det som gav mest var att få se Lennart Sjögrens plats på jorden och med egna ögon få uppleva den fantastiska miljö vi kanten av Kalmarsund som mycket av hans lyrik relaterar till. Sonen fick ett litet grafiskt blad av Eva Forsberg och konstaterade nöjt att han därmed fått sitt första verk i sin kommande konstsamling.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s