Skapa sin egen sanning

Lyssnade på ett föredrag av Ebba von Sydow ikväll. Hon föreläste på en företagarträff i Färjestaden om bloggande. Ett mycket intressant och givande föredrag om trender och drivkrafter bland gruppen av unga bloggande kvinnor. Det är den kategorin som dominerar bloggvärlden och fenomenet tycks ha kommit för att stanna. 1,4 blogg per sekund startas i världen just nu! ”På bloggen skapar man sin egen sanning” slog Ebba von Sydow fast och illustrerade med exemplet Carl Bildt som bemöter massmedial kritik med sina egna ord i sin blogg.

Kanske är det vad jag också gör? ”Skapar min egen sanning”. Eller är det snarare så att jag här får utlopp för kreativitet och skrivarglädje inom en bestämd offentlig ram? Eller är drivkraften helt enkelt att det är väldigt roligt?

http://www.veckorevyn.com/mode/ebbas-blogg/2008/04/17/ensam-pa-hotellrummet/index.xml

1 tanke på “Skapa sin egen sanning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s