Trädgårdslasagne

Idag gjorde jag i ordning mitt lilla grönsaksland. Med mammas goda hjälp skall det i år bli lite skörd av sådden också. Det har det varit lite si och så med under åren ska medges.  Testar i år att göra en trädgårdslasagne.  Det innebär att man varvar tidningar som alltså symboliserar lasagneplattor med ris och löv samt kompost och att man sedan toppar med planteringsjord.  Ogräsfritt utlovade en artikel av Gunnel Carlsson i Hallands Nyheter.  Vi får se…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s