Förlåt alla vilsegångna läsare

En trevlig service man får som bloggare på wordpress är en förnämlig statistik över hur många läsare man har, vilka sökvägar de använt för att hitta dit och vilka inlägg som är mest populära. Spännande läsning för en fåfäng bloggare som jag.
Samtidigt ser jag att en del tycks ha hamnat på min blogg av rent misstag. Förlåt du som sökte efter Icas öppettider i Strömsnäsbruk och hamnade i ett inlägg om författarinnan Kerstin Tibell från denna fina ort. (29 juli). Den som ville ha hjälp av en hantverkare från Långasjö blev knappast heller hjälpt av att läsa om Gertrud Lilja. (26 augusti). Men hon var faktiskt utbildad cicelör. För den pizzasugna personen som sökte efter en pizzeria i Humlebaek finns det inte mycket att hämta på Louisiana konstmuseum (12 december). Jo, förresten där finns en bra restaurang, men de serverar inte pizzor.
Jag hoppas i alla fall att ni andra är nöjda. Ha det så bra allihopa. Jag gläds åt att ni är så många som är förtjusta i Saljes romaner om Kjell Loväng. Härlig bondenostalgi!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s