Landshövdingens blogg

Jag har i många år haft förmånen att få verka i samma nätverk som Kronoberg läns landshövding Kristina Alsér. Före landshövdingsutnämningen var hon framgångsrik VD i ett småföretag och det är kanske den erfarenheten som gör att hon känns som en annorlunda, angelägen och mycket bra  landshövding.

Upptäckte idag att hon numera kommunicerar direkt både till sina länsbor och till oss andra genom en egen blogg. De nya kommunikationsmedierna är verkligen spännande och ger nya kunskaper. Plötsligt blir samhällskunskap kött och blod och en avlägsen myndighetsperson en levande människa med ett personligt tilltal.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s