Äntligen Sommar

Igår lyssnade jag på Lena Larssons sommarprogram, idag ska jag lyssna på Barbro Alving. Två fantastiska människor som inte finns bland oss längre, men vars tankar forfarande känns aktuella och viktiga att minnas och vårda.

Jag har alltså lyssnat på gamla Sommar-program radio. På webben har SR öppnat en hemsida med gamla Sommarprogram man kan lyssna på. Nu blir det ett Sommarprogram varje kväll fram till årets premiär av nya program i midsommar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s