Tre ackord och sanningen

Någon har karakteriserat countrymusik som ”tre ackord och sanningen”. Tänker på det när jag lyssnar och ser en fantastisk inspelning av låten ”Hurt” som Johnny Cash gjorde strax före sin bortgång. ”Hurt” är inte hans egen låt utan den är gjord av Trent Reznan. Men den är Johnny Cash. Lyssna och titta själva på videon från Youtube.

1 tanke på “Tre ackord och sanningen

  1. Jag hoppas att du också ha lyssnat igenom originalet av Nine inch Nails. Inte för att den inspelningen egentligen besitter en högre kvalitet utan mer därför att det är intressant att lyssna på samma låt genom olika musikers tankar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s