Färre, inte mindre

Jag bjöd på gårdagens skratt när jag råkade säga att det blev mindre och mindre människor på en utställning jag varit på. Men jag var inte Gulliver på resa utan naturligtvis blev besökarna färre och färre.

På tal om utställningar hade jag en fin konstupplevelse förra veckan när jag såg Nina Roos målningar på galleri Arnstedt & Kullgren i Östra Karup. Ska inte försöka mig på att recensera själv utan hänvisar till Hallandsposten istället.

Målningarna var fantastiska och lätta att ta in även för en glad amatör. Dock krävdes mer omfattande kunskaper i svenska språket än vad jag har för att avkoda utställningskatalogen. Inte visste jag att ”konnotationer” betyder innebörd och att en ”protagonist” är huvudpersonen i en pjäs eller film. Men nu vet jag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s